Entri untuk skill menaip

  • 0
Its not that im lazy. Im too busy with current assignment.

Oklah. Ada iphone pun malas nak update blog gak kan? Dah pi install games semedang, mana la ada masa nak menaip-naip dalam iphone. Sket-sket nak main Orba aje.

Hari tu dah taip satu entri, tapi somehow dapat incoming call then sume yang aku dah taip hilang gitu aje. Dah la masa tu masih terkial-kial lagi nak menaip. Frust gila gua.

Ini adalah entri tak ada makna. Just nak berlatih skill menaip dalam iphone.

Dah ok sket dah.

No comments:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!