Yang itu lah.. suami saya.. ya ya.. yang botak tu..

  • 4
Baru la layak jadi bouncer kat Kelabul Malami..


Saya sayang suami saya.. walaupun dia botak.


"Ini barulah botak.. Mawi tak botakk..."


p/s: baru discover dia ada tahi lalat kat kepala.. genius tuuu.. ahahaha


4 comments:

Amy Z! said...

sweetnyaa daun~ tentu suami tambah2 sayang.. hikhik. :-)

ainyusof said...

tiba2 nampak mcm kepala Tok Rimau lak
ihiks~~~

ayobkelubi said...

nazar arsenal kalah ker? keh keh keh

Pnut said...

wowwww welcome to the club suami kepala botak..
ahaks..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!