Bila Iqbal makan dengan abah

  • 2

video

Aku kurang sket tido malam tadi, jadi jadual waktu aku untuk menguruskan Iqbal pagi-pagi weekend aku handover pada Abah Iqbal.

Abah Iqbal bagi Iqbal makan. Aku yang cadangnya nak tidur, tapi gatal gak pi menebeng dan rakam video ini. Percubaan pertama untuk letak video. Khas untuk peminat-peminat Iqbal. (Macam la Iqbal ada peminat.. ahahaha)

Walker tu dibeli pada umur Iqbal genap 8 bulan. Masa makan letak kat gear P. Semenjak pandai maneuvers the walker. Sakan satu rumah dia pergi.

Nak mandikan dak Iqbal lah. Rajinlah pula Mama Iqbal ni. Sabtu pagi pegi update blog.

p/s: lepas ada anak ni, macam takder nama plak aku dan Nuar. Jadi Mama Iqbal dan Abah Iqbal. Ahahahaha

2 comments:

gerbera said...

i loike!more please .hehe

*salah seorang peminat Iqbal

ili syazwani said...

comelnyaa!!!!!!!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!