Baru tumbuh gigi.. belum pandai baca kitab lagi..

  • 5
Entri saje lepas geram.

Anak saya mempunyai keyakinan diri yang tinggi. Bila dia dah berdiri. Dia lepas satu tangan. Rasa-rasa ok. Dia lepas satu tangan lagi.

Nasib jatuh terduduk.

Owh! Iqbal baru nak tumbuh gigi. Belah bawah. Satu aje plak tuh. Bahagia sangat dengan teething rusk dia.

5 comments:

rudy bluehikari said...

itu ...gigi br nak tumbuh tu...kalu tgh breast feed..dia geget.... menangissssss dibuatnyerrrrr mcm hiro dulu...kekkekeeekek

cik puan daun said...

dah kena dah.. sebelum gigi tu tumbuh dia dah buat perangai.. aku cubit hidung dia.. ahhahaa.. lepas dia rasa tak best kena cubit hidung.. dia takk buat dah.. ekeke

madulebah said...

iqbal wafiq mewarisi keyakinan diri yg tinggi dari abah dier lah...

Amy Z! said...

haha. comelnya berkeyakinan diri yg tinggi.. haha.

ainyusof said...

go go go Iqbal!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!