Sibuk niii... eheheeh

  • 5

Minggu ini akan jadi yang paling sibuk. Lelagi weekend. Makcu & Pakcu nak kawinkan anak.

Doktor kawin dengan doktor u ols.. Akan bekerja di kenduri secara full throttle kerana Makcu & Pakcu banyak dah tolong masa kenduri Along dan kenduri aku dulu.

Harap Iqbal akan behave (seperti selalu). Iqbal memang sangat behave in the crowd. Tapi bila malam-malam dan bertiga-tigaan, sangat mencabar keimanan aku. Pukul 2 pagi menggelisah dan nak main-main sahaja. Pukul 4.30 pagi setelah much effort utk layan dan bila geram, marah-marah sket, baru dia nak settle down. Rasa nak simbah Nuar yang tengah tidur.

5 comments:

Pnut said...

ehhhh iqbal tu dah ke arah muka nuar...

tp yg pasti iqbal lagi ensem dari Nuar.. itu kompem...

cik puan daun said...

Memang pasti Iqbal lagi hensem daripada Nuar, sebab dia ada campuran genetik kite. Tu yang extra tuh. ehehehe

RieNa said...

aku pun pnh rasa nk jirus aleh dgn sebaldi air bila kita layan anak sorg2 jam 4 pg dia tido lena tak sedar diri.

geram.

ezham said...

gambar ni sangatkan shantekk dah shuweeeeettt.

zakiahasan said...

comey rupenyr anak cik daun..hehe

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!