Open House Runcit-runcit sahaja

  • 2
Open House Runcit-runcit aku berlangsung pada hari Ahad lepas. Walaupun adhoc, dan invitation pun secara adhoc, alhamdulillah berjalan dengan lancar.

Wajah-wajah yang familiar yang datang amat menyenangkan hati aku. Mengingatkan aku betapa aku rindukan dorang.

Terima kasih pada yang sudi datang ke rumah ala-ala aku. Terimalah hidangan aku seadanya. Its not a 10 course meal tapi jamuan spaghetti. Spaghetti bolognaise dan carbonara, nugget ayam, fruit cocktail, homemade choc cake, kuih bakar dan air laici.

Ada rezeki, lain tahun kita jumpa lagi yach?

p/s: tak done amik gambar pun. Dan, mana pergi camera aku??

2 comments:

madulebah said...

a'ah la.. dah balik baru teringat xde amik gambar..

Amy Z! said...

kalau boleh terbang, sudah lama ku datang. ewah~ :-)

maaf tak dpt datang~ huhuhu. :-(

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!