McDonalds Contour Glass yang cantik

  • 1
Selepas kisah Iqbal tak mahu tidur pada pukul 2 pagi, Nuar pula balik lewat. Pukul 9 baru balik rumah. Nuar pesan awal-awal, tak payah masak. Nak apa nanti dia belikan.

Aku sangat berkenan dengan Gelas Contour McDonalds yang diberi percuma dengan Gelas Contour Meal tu. Memang cantik la. Have been drolling over for the last few week. Tapi, malas nak makan fast food.



Semalam, setelah malas nak fikir apa, lagipun McDonalds on the way sahaja. Order sahaja McDonalds. Dah perut aku lapar pukul 9 lebih tak makan malam lagi. Dua biji oren dah aku lenjan. Sah-sah esok i cirit-cirit.

Gembira dengan Spicy Chicken McDeluxe, french fries, air rebina (kellessss!) dan Strawberry Sundae. Wajib ada Sundae untuk dapatkan gelas seksi itu. Dapat warna kelabu dan hijau. Yang hijau tu nampak old skool habis. :) But by all means, kelabu looks better.

Kalau nak mengumpulnya, memang sakan kena makan McDonalds. Tak larat lah nak makan fast food aje. But seriously gelas tu cantik. Lepas ni nak simpan sumer cawan melamin yang mama bagi. Tinggalkan dua gelas contour McDonalds aje lah.

1 comment:

Amy Z! said...

ai baru ada satu. last year ada gak promote glass ni, beli gak. tapi dah pecah.

luminarc ko glass niii.. pergghh.. hahahaa.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!