Salam Aidilfitri!!!

  • 8


Kata dulu tak kosser nak berkedondong dengan famili. But pasrah, berkedondong memang cantik dalam gambar. :P

kedondong maksud aku sedondon.. ahahaha

Have a lovely raya.. Maaf Zahir Batin

8 comments:

MushroomCute said...

Cam best jer tengok. Nampak senyum tu happy jer.. Cute betul hero kat tengah tu

supersomething said...

aku nampak macam sedondon dengan langsir. ha ha.

Maat Zahir Batin. ^.^

ainyusof said...

Cik Daun, saya dah tengok gambar ni kat FB. Dalam hati cakap, alahai comel2 nye. Lagi2 bila tengok Iqbal senyum cam tu

ladyfloppy said...

Daun, sangat suka gambar ini.. (",)
Selamat Hari Raya.

Amy Z! said...

amyz like this.. :-)

seri said...

Ayu gitu.. hehehhe, salam aidil fitri

Ron97 said...

aku tak percaya
aku tak percaya kuih raya hang cuma 4 jenis. hehehe

nursarah87 said...

bahagianya...ermm

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!