Berat hati

  • 7
Selepas seminggu mengulit Iqbal, berat hati sangat nak hantar ke nurseri.

Sedih sungguh.

7 comments:

RieNa said...

betul. aku pun sama. merah muka nawal kena lenyek dgn aku sblm tinggalkan dia td.

cik puan daun said...

tu la kan? adeih laa.. uhuks uhukss

MushroomCute said...

Sabar sabar..Makin kiut plak hero kecik tu tengok..Semakin semangat..

Pnut said...

sungguh berseri cik puan daun berhari raya...

rambut iqbal makin lebat..
dan sudah pasti makin kacak...

rambut anak makin lebat, rambut pak pulak makin kurang...hiks

Amy Z! said...

alahai.. :-(

cik puan daun said...

mush: sabar lah ni.. :P

kak pnut: kak pnut ni komen suka-suki aje.. entri kat mana.. komen kat mana.. ahahah.

nasib U puji-puji anak I.. :P

amyz: sob sob

pisey itu aku said...

i miss my nephew.
i miss my niece.

n going to miss them more.
huhu.

leceh la kalau every raya rasa macam ni.isk.

=)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!