Hilang

  • 4
Suara..

Susah juga nak berkomunikasi tanpa suara.

Aku bercakap dengan Fazli main tulis2 atas kertas plak. ahahaha.

Lagi satu, nak mendodoikan Iqbal pun susah. Dah ler dia tak nak suara abah dia. Nak suara aku yang bisik-bisik ni mendodoikan dia. Adeih..

4 comments:

si.pari-pari.melayu said...

sekarang trend orang hilang suara. selsema. batuk. demam. akibat wabak yang satu atau balasan yang jelas lagi nyata dari Yang Maha Esa?

madulebah said...

sebab suara abah dia pelik bila berkomunikasi dengan dia.. tu yang dia tamau..

seri said...

hanya dengan suara boleh mengubah segalanya.. cheewah

fareesha79 said...

syura, ko boleh rekod suara ko dalam hand phone, then, boleh buat kerja dgn memainkan suara ko itu. anak aku, aku buat mcm tu...aku dan husband rekod zikir yg selalu utk dodoikan dia. kita pun boleh tertido sekali......hehehe

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!