Seahad bersama Iqbal

  • 5
Iqbal macam pelik-pelik. Kejap gelak-gelak. Kejap nangis-nangis. Kejap tak nak tidur. Kejap nak tidur. Kejap nak nenen. Kejap tak nak nenen.

Semua kena take turn. Nak nap pon kena amik turn. Dapat la dalam setengah jam. Lega sangat.

Malam pun sama. Iqbal macam pelik-pelik. Kejap gelak-gelak. Kejap nangis-nangis. Kejap tak nak tidur. Kejap nak tidur. Kejap nak nenen. Kejap tak nak nenen.

Yang tak tahan. Masa nenen. Boleh pause kejap untuk nangis. Adeih..

5 comments:

supersomething said...

mungkinkah colic?

cuba eksesais kentut lepas sapu minyak di perut, betis dan pelipat belakang lutut.

youtube search "colic exercise"

:)

farah said...

nak berubah bulan kot....

ili syazwani said...

saja mengada tu sebab mak dia cuti.

aishah_conteng_je said...

ahaha

sangat comel

indahnye kalau saya pun ada baby~

cik puan daun said...

ijat: aku rasa tak kembung.. kadang-kadang dia saje ngada2.. ehehehe

farah: aku rasa pun sebab nak beralih bulan.. dia kat nurseri pon minum sket aje..

ili: setuju sangat-sangat..

aisyah: baby mmg comel kan? ehehhe

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!