Percubaan untuk menjadi Gangster Kg. Pisang

  • 14
Ingat tak masa kecik-kecik, kita ada permainan patung dress up yang kita ceraikan daripada kertas keras dengan baju-baju yang hot and fashionable. Yang dijual dengan harga 20sen, dibalut dengan cikedis yang langsung tiada khasiat dalam gizi makanan. Seronok kan main dress up?


Sekarang aku ada satu. Yang hidup.




Harga baju = RM29.90. Harga seluar = RM29.90. Demit kan? Tapi tengok muka Iqbal yang blur mmg sangat priceless.


Apa tengok-tengok?

14 comments:

Amy Z! said...

Hahaha. Kecit2 dah ada muka gangster. Haha.

Tapi kiuuuttt..

F.a.i.z.z.a.h said...

alahai...comelnya. eh salah.. hensem nya! :)

ili syazwani said...

aku ada satu. yang hidup.

ok thats funny hahahahahahhahahha. ngok ngek.

fusarium solani said...

Em, ingat lagi permainan tu, adik lelaki saya pun sibuk bermain dress up ni dulu sebab murah, 20 sen aja.

Yang hidup=Gelak besar saya depan komputer.

BTWY, balik kerja hari-hari lalu kat puncak jalil...

agak-agak bila boleh tgk iqbal secara hidup?

books4sale said...

boys dalam family aku, kena dress up pakai tudung pekejadah semua. kau rasa si comel berbulu mata unta nieh, akan nampak comel pakai tudung dak?

its ok if nuar disagree untuk posingkan iqbal as such, nanti auntie ika balik and buat kerja with iqbal. it will be lovely bak kata orang putih :P

ini baru anak lelaki weih, bila kau ada 'barbie doll' yang personal, mahu gila kau bershopping baju2nya dan sebagainya hahahaa!

Amy Z! said...

betul ckp ika.

kalau ada baby pempuan nanti.. peh~~ macam patung kertas yg kita boleh tukar-tukar baju dia tu jugak lah.. Tapi lebih mahal dan lebih bergaya..

mcm anak buah aku tu. dengan riben. dengan cekak segala. siap ada tiara lagi. make up set pun ada tau~

kalah emak nya nanti pulak.. hahahahaha.

mugiwara said...

wah~
makin kacak je...


jelingan maut seh~

gerbera said...

kiutnyer..

Pnut said...

hahahah gue pun ada satu yang hidup...
pompuan pulak, lagi gila aku main dress up, dengan gaun, dengan seluar panjang, dengan cekak rambut, dengan sepit, dengan getah ikat rambut, dengan tudung..u name it semua dah kena main-main...meueheeh

bila nak jumpa iqbal secara live?????

Kehelan said...

cutenya!!

madulebah said...

saya nak seorang!!!!!

Tapi mesti mahal harga yang perlu dibayar untuk mendapatkannya.

rudy bluehikari said...

hahahahahahaa ko ni kan... ada ke samakan iqbal dgn patung tuh...ahahaha jahattttt..

effa_tools2 said...

jangan pakaikan skirt tau..walaupun comel, jangan tau..hahaha.
btw, eeiii comeinya..rasa nak geget je pipi dia.

minatgiler said...

shomeelllnyyyaaaa... ya rabbi!!!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!