• 10
Kalau kontrak tak disambung.. Apa yang ai nak buat selepas ini yek?

10 comments:

Amy Z! said...

suri rumah sepenuh masa? ihiks!

madulebah said...

Sungguh ke you??

~wandie~ said...

duk umah jage ank..lg bagus..

Rashatie's said...

kontrak apa???manpower?dun worry la..as long as aims dipakai guna oleh user....kontrak akan disambung....

cik puan daun said...

amyz: karang boring pulak karang

madulebah: tah la beb

wandie: sapa nak tanggung gua?

atie: kalau dah user hamjadah tu tak nak kerja ngan aku.. mmg tak sambung la kontrak tu..

Rashatie's said...

just wait n see jek..sure support kontrak disambung nyeee...that lady tu..kelam kabut...kalau ada issu...kecoh satu opis...hahaha..bayangkan kalau dia kena support sendiri....kalau ada isu sure tepuk pala sendiri...

WFL990 said...

Doalah CikDaun, moga-moga ada rezeki. InsyaAllah

ezham said...

aku doakan yang terbaik. Insya Allah kalau rezeki tak ke mana mana.

saudagar gaRAM.. said...

haaaa...

jadi usahawan HAI-O..
terima kasih BIO-AURA..


amacam?
tengah cari downline ni..

-------------------- said...

MLM

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!