Iqbal budak bulat

  • 9
Baru je beli baby tight untuk iqbal. Seem too big but benda free size kan? aku pun boleh pakai jadi stongan (stokin tangan). Dipakaikan semata-mata untuk memeriahkan gambar. Baru la nampak hippy baby. :P



Ini just a close up. Iqbal will be 5 month tomorrow. berat dia pada hari selasa lepas adalah 7.8 kg. Dia kena batuk and selsema sket. Pergi Klinik Pakar Kanak-Kanak Wong di Puchong. Dapat ubat batuk yang buat Iqbal nangis setiap kali nak bagi. Adeih lah.


p/s: Ini diambil daripada kamera phone cikai kite kak pnut. Jangan nak keji-keji ai ok!!

9 comments:

Amy Z! said...

bulat2 sedap2 dipeluk. digomol.

iee.. geram!

neo said...

haha...iqbal yg comel dan bulat..kekeke... - shuk

Bond@ While@ said...

gebu nya.. dak whilea tu dah 9 bulan tp berat dia baru 7.2 kilo!! huhuhuhu...

madulebah said...

waaahhh hensem dah menantu i nih..

gerbera said...

best gigit pipi.gewaammm

effa_tools2 said...

alahai~ manis sungguh dia senyum..
:-)

Salina said...

muka dia very cheeky. like you. wakakak

tasikmerah said...

alah tomei tomeinya diaaaa.....

:)

WFL990 said...

I could I forget the charming smile.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!