Pelangi itu Iqbal Wafiq

  • 1
Semalam rasa sangat sebal dengan client. Cerita dengan Nuar, sampai keluar the 'a' word. Memang sakit hati.

Tapi hari ini sudah ok.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Iqbal tidak mahu melepaskan aku malam tadi. Cabaran untuk fully BF mommy adalah bila anak nak bergayut sahaja. Abah pon dia reject. Tercalar keegoan seorang abah. :P

Akhirnya, abah la yang masak makan malam. Kalau tak masak nak makan apa? Sampaikan, aku makan pon abah dia suapkan. Cabaran.. cabaran..

p/s: Kawan aku bagitau, aku kena belajar dengar budak nangis. Kalau dak tak jadi kerja.

1 comment:

kouchan143 said...

Yuni pon suka memoteng kat breast mak dia...Tapi, memoteng adalah solution jika tiada orang nak angkat dan layan dia, betul ke? hehe..

Btw, thanks for the advices! *wink2*

Akan buat latih tubi dengan Yuni start hari ni :)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!