Iqbal menangis

  • 5
Dimulakan dengan muka sebek.

Huk! Huk!

Sebek dan buka mulut..

MMMmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Aaaaaaaaaaa!!!! AAaaaaa!!!!!

Kelakar bila tengok dia gitu. Yang tak tahan dia macam sebut mama. Pengasuh kat nurseri pon perasan.

Sangat tak sampai hati bila dia dah ber Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Memang sayang mama. Ayah Iqbal jeles.

5 comments:

Amy Z! said...

Kalau anak buah aku menangis, suara dia serak2 basah tu. Hahaha. Suka nak buat dia menangis.


Tapi muka sebek tu memang comel sgt!!

madulebah said...

ye lah.. bila aku amik dia pun, mula la dia buat muka sebek dan menangis.

huk huk.. cemana nak buat menantu ni??

Rashatie's said...

hmmmm..irfan bila stat nangis...dia panggil..aaaa..yahhhhhh...huhuhuhu...mmg anak ayah la....
aku ibunye terasa teramat la jeles...isk..isk....

fusarium solani said...

Mana gambar Iqbal muka sebek?

cik puan daun said...

Amyz: ko jangan buat iqbal menangis.. unless ko ready nak nenenkan dia.. ahahaha

nida: pastikan calon menantu aku tu ada dulu.. baru nak bincang-bincang utk berbesan.. :P

atie: sapa paling selalu basuhkan berak si irfan.. tu la yang dia sebut dulu..

aliff: ni bukan entri bergambar.. *bluehhh!*

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!