Hari bapa

  • 2
 


Sempena hari bapa, aku letak gambar tiga generasi yang sedang khusyuk tengok tv. Walid, Nuar dan Iqbal Wafiq.

 

Ni gambar ayah dengan Iqbal. Masa ni Iqbal baru 20 hari. Ayah tak nak pegang Iqbal. Jadi kitorang letak aje Iqbal atas perut ayah. Tu yang gelak besar tu. Geli lah tu.

Tak sambut apa-apa. Duduk rumah dan bossing Nuar around. Sebab aku ada Iqbal yang bossing everybody around.

Posted by Picasa

2 comments:

jiGOMorrison said...

Zaman sekarang, anak ada tuan kepada ibu dan bapanya. Heh!

Selamat hari bapa untuk bapa seluruh dunia! Yay!

ainyusof said...

gambar yg sangat sweet.
3 generasi

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!