Hampir setahun, kalau baby dah boleh buat apa ek?

  • 2
Ramai yang sambut anniversary perkahwinan pada bulan 6 ni. Sedar tak sedar aku pun akan sambut juga pada 14 Jun nanti. Setahun lepas, kita berdua aje sayang. Tahun ni ada Si Onteh-onteh Iqbal Wafiq.

Dan paling kental, aku, nuar dan Iqbal Wafiq belum pernah ambil gambar sama-sama lagi. Jadi, tiada gambar bertiga-tigaan. Untuk rekod, gambar kahwin pun belum print lagi. Ada softcopy aje.

Ada aku kisah?

Sambil tu, tengok lah gambar aku melambai-lambai setahun lepas. Pakai crown tu.



Gambar yang gojes diambil oleh: Angah dari zulkhas.com

2 comments:

Amy Z! said...

Happy Anniversary~ in advance. hehe.
Semoga aman-bahagia rumahtangga kalian berdua, hingga ke syurga~ :-)

cik puan daun said...

Amyz: Tq bebeh.. muahhsss

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!