Suamiku sayang

  • 4
Wahai suamiku sayang,


Maafkan kite kalau kite cepat melenting bila awak ambil lengah hal anak kita. Mungkin sebab saya mengandungkan dia 9 bulan dalam rahim kite. Susah payah dan dugaannya kite tanggung. Jadi, bila kena ambil giliran selepas filem/aktiviti kegemaran awak, itu yang buat saya hangin. Bukan tak tentu pasal.

Ini anak kita ni.

Dari benih suci cinta kita.

Harap awak mengerti.

Lepas ni kite balik, kite cium tangan awak.


Yang menyangimu,
Ibu untuk anakmu

4 comments:

Tok Rimau said...

Semua suami cam ni. I pun camni gak. Bukan tak peduli, kita mahu anak kita tough. X mahu manja2.

Pnut said...

ya nuar,bukan ko seorang begitu, ramai para suami pun gitu...
and puan daun, awak juga tak keseorangan, ibu-ibu lain seperti saya juga perlu lalui situasi bengang dengan laki begitu....


buttttttttttt after pengalaman Najmi kena sawan tarik masa demam panas, terus dia insaf, he neverrrrrrrrr fail to take extra concern bila anak demam panas...

tp tu la, dah kena baru insaf...

hiks..matilah aku kalau abg mior tau ni pecah lobang dia...

tasikmerah said...

daun, lelaki mmg gitu. nuar dah boleh mandikan anak tu aku kira baik. sbb laki aku kalau tak silap sekali pun tak pernah mandikan mc masa dia baby dulu...

nnti aku sambung mengomen yek... dia ajak pi makan pulak haih...



.

fusarium solani said...

Salam,
Puan Daun,

Sabar ek...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!