Iqbal tengah gelak tanpa bunyi yang sangat meriah

  • 15


Shomen shomen anak Mama
Shomen shomen anak Abah
Si Onteh Onteh anak Mama
Si Onteh Onteh anak Abah

15 comments:

Amy Z! said...

hikhik.
budak baik!

madulebah said...

comelnya!!

Ini buat gua tak sabar mau anak sendiri

Ha ha ha

A t i Q a h said...

muka encik nuar lah ini budak comel. hehehe.

MRS. K said...

ohh.. leh buat lagu utk tido buai nih.. hehehe..

cik puan daun said...

Amyz: ahaha.. an

Nida: boleh boleh.. produksi sendiri akan lebih shomen..

Atiqah: ahaha.. sumer orang kata gitu..

MrsK: sumer-sumer leh jadi lagu untuk buai.. ahaha... lagu bantai2 aje..

farah said...

ala comey nya.....

aku said...

shomen tu hapa?

cik puan daun said...

farah: sumer baby kan comel..

aku: shomen tu baby talk keluarga saya untuk comel.. ehehe

tasikmerah said...

bila dh berjalan esok ni lg seronok buat main kejor2... :)



.

pinkafella said...

onteh tu ape?..mizzPink:)

RieNa said...

a'ah,nk tau jgk,onteh2 tu ape?

theconfused said...

tgk gambo cem nih wat aku nak kahwin jeeee... hahahahahha

onteh tuh hape yek?

ladyfloppy said...

syura,
masa tdor macam muka syura tapi masa gelak macam muka nuar. hehehhe

comeynya.... :)

whx3691 said...

shomen & onteh mcam bahasa mawi world jer

joegrimjow said...

kekeke
mmg shomen sngt!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!