Sterilizer

  • 4
Aku sedang berkira-kira untuk beli sterilizer. Masih lagi pening nak beli yang mana satu. Sekarang ni guna cara manual. Dan aku yang clumsy hampir rosakkan aku nyer Medella breast shields dengan mencairkannya didalam pot. (Ok.. masa aku nak angkat tu, terkena dinding pot.. tu la yang jadi gitu. Kalau dalam boiling water takkan jadi apa-apa)

Bodoh sangat!!!

Ya.. aku sangat perlukan satu sterilizer.

4 comments:

Angah said...

Takper mama daun.. pengalaman mengajar kita.. laki aku plak habis ngan pinggan sudu anak aku dibantainya rebus hahaha..

Nikotin said...

:)

fareesha79 said...

beli sterilizer anakku. senang. masak dalam microwave je.

HazirahMahadzir said...

puan Daun,
mak saye baru call..bagitau Perempuan Simpanan dah sampai!
panas-panas lagi!
xD
terima kasih puan Daun!
C:

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!