Perempuan Simpanan: Masih ada peluang untuk anda memiliki Perempuan Simpanan

  • 9
En.Suami akan mengutip Perempuan Simpanan daripada Nida malam ini. Jadi, sabar yach? Saya akan uruskan secepat mungkin.



Ada extra Perempuan Simpanan kepada sesiapa yang berkeinginan. :) Ini bukan April Fool!! Ini betul-betul. :)

p/s: mencabar sungguh jadi ibu ni. Kena latih sabar dalam diri cukup-cukup.

9 comments:

ainyusof said...

ibu daun, sy dh bank in duit tp status x tukar lg.nape eh?

mugiwara said...

tak sabar sabar nak sambut perempuan simpanan di rumah~

cik puan daun said...

ain.. terima kasih kerana ingatkan.. lupa ingatan.. sudah update.. :)

ainyusof said...

ibu daun: tq bebanyak. leh la sy bwk perempuan simpanan ke sekolah. nk bc time jaga budak pekse.. ehehe...seronoknya!

ah tok said...

Berapa harga PS?

Bagi no akaun Puan Daun.
Saya nak order satu.

when niya speak said...

nak satu jugak.
thank god jumpa di sini.
sangat berharap masih ada se copy for me.

need details how to get it ya?

cik puan daun said...

ain: ehehee... jaga-jaga sket.. nanti orang igt awak baca buku apa2 tah.. :P

ahtok: dah di emailkan details..

niya: sila email pada cikdaun@yahoo.com.. supaya saya boleh sertakan details..

ainyusof said...

ibu daun: sy mmg ske wat kontroversi kat stdnts. msk kls nk war2 kan "sy ada perempuan simpanan" hehhe..

nadzunix said...

salam puan daun ...

ada lagi ke stok buku 'perempuan simpanan' ?
nak order boleh?

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!