Latih tubi bersama Iqbal

  • 8
p/s: Ni adalah sangat au natural..



Ini adalah latihan breastfeeding Iqbal di outside world where my breast matter. Lokasi: Beranda rumah, menikmati angin petang.

Ahahaha. Kalau dalam rumah kat kampung tu, my breast tak dikira aurat. Diluar sana, takkan la nak show off plak.

Nursing cover dari goldmedalribbon2.blogspot.com.


Setakat ni Iqbal tak kisah asalkan dia kenyang. Siap tertidur2 lagi dalam tu.

8 comments:

neo said...

janji ventilation ok, baby pun selesa...aurat terjaga.. :)

Pnut said...

Iqbal nampak very the nuar,
ehh macam nak beli jugak sling tu...

daun car seat usha kat jusco time sale, murah leh dpt, alesya punya beli masa sale tak sampai rm200 harga asal almost 400.

kat tesco pun ok juga,

tasikmerah said...

kamu dh nampak kurus daun... bagusnya..

:)

kaezrin said...

well..aku never have one nursing cover pun..kakakakaka

tp mmg dah au natural dimana2..cuma nk kena ader skill lebih sikit...:P

mugiwara said...

bayi bayi sekarang sudah tak perlu bedung lagi ya?

MushroomCute said...

Kiuuuttt nyaa...Baby lah... Ok ok..Mak baby pon kiut lah jugak...Heheheh

Who am I! said...

Daun, sudah semakin kurus - bagus. Tinggal Ina sorang je lagi tak kurus-kurus.
Akak has to remain on this weight because hmmm susahlah my body is made of big muscles kooottt. Alasannnn.

Princess Liyana said...

huhuhu..kenyang Iqbal...;)bgus2..teruskan perjuangan kak!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!