4kg

  • 5
Iqbal Wafiq pergi ke klinik untuk cucuk Hep-B dos kedua. Berat dah 4kg. Umur Iqbal dah 38 hari. Panjang pun dah bertambah. daripada 44cm, bila ukur semalam, 53.5cm dah panjang si Iqbal.

Misi BF aku masih berjalan dengan cemerlang. EBM progress perlahan tapi aku akan cuba pastikan sehari sekurang-kurangnya sekali aku pump. Lagipun aku dah start collect daripada hari ke-5 lagi.

Masih menunggu adapter untuk PISA aku. Malas nak pergi beli batteri.

5 comments:

Nic said...

Hmm, sebulan ada jab jugak ke? Tak ingat which one is when, tp start jab masa anak umur 2 bulan. Kat klinik batu 1 kan.. seronok je klinik kg tak ramai org,nurse pulak peramah der very der..

Angah said...

semoga berjaya dalam misi BF mama daun..in between feeding dan semasa feeding boleh pam jugak..kalau nak senang beli satu manual breastpump untuk casual pumping (macam yg ko buat sekarang ni lah casual pumping)

Aku pakai Medela Harmony. medela swing pun ok gak.

mugiwara said...

nape sebut panjang?
yela...walopon dia baring, panjng tu mcm pelik sket bunyinye~

Amy Z! said...

iqbal.. rindu plak ngan dia~ hihi

fareesha79 said...

syura, beli bateri rechargeble pun ok. aku dulu ingat nak beli adapter. Tapi pakai bateri lagi senang. ringan dan mudah dibawa.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!