SPM

  • 3
Aku terlalu lama berada dalam kepompong aku. Lupa nak memberi khabar gembira tentang keputusan SPM adik aku yang tak jemu jadi tukang bedak Iqbal Wafiq.

Alhamdulillah, Nurhamizah dapat 9A1 dan 1A2. Dengar khabar tak mahu ambil Engineering macam abang-abang dan kakak-kakaknya yang lain. Mizah pilih pergigian. Doakan lah perjalanannya mudah.

3 comments:

madulebah said...

he he he.. Tahniah Mizah.

Cepat-cepat la jadi doktor gigi, senang kak nida yang penakut ini nak buat treatment..

cik puan daun said...

ahaha.. aku pon harap gitu.. sumer adik beradik harapkan dapat dental treatment percuma.. :P.. ko akan dikira juga.. :P

mugiwara said...

hebatnye~

sambil dia bedak2kan, suruh die doakan baby tu skali...
jd baik, pandai, warak.. etc yg baik2...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!