Sesi baca-baca dan Soft Launch Perempuan Simpanan

  • 4

Tak dapat pergi. Tapi jemput lah datang!!!

4 comments:

mugiwara said...

poster ni comel~
er...sebab ada perempuan yg (agak) comel....
penggunaan warna pun sy suka.
dan dekat bangsar...tak jauh ngan um kan?


2lauk buku keh?
nk dpt ktne?



er...nama saya (untuk perempuan simpanan)di-comfirmed-kan...bermaksud dh byr keh?
sy dh byrkan? hehehe~

HazirahMahadzir said...

saye..jauhhh.............

T__T

cik puan daun said...

mugiwara: thanks igtkan.. email tersalah masuk folder.. patut la ada satu payment yang tak tau sapa punya.. and its yours!!!

dah update status dah.. as paid.. :)

hazirah.. tak apa.. lenkali leh pi... Maskara plak? bulan 6 nih..

The Editor said...

cONRATE'S for the cutest Iqbal Cyclop Wafiq..

Takde lagi ke Perempuan Simpanan?

:|

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!