Perempuan Simpanan: Bookers List

  • 9
No Nama Status
1 yna amor" paid
2 mira zin paid
3 mr&mrsazi" confirmed
4 Nawwal Imtinani confirmed
5 mr darabdua" paid
6 ea fatihah"
7 ++ Queen paid
8 Ijat Supersomething paid
9 Zaza confirmed
10 adiema manja" paid
11 frehan khautsar" paid
12 Faez Roslan" paid
13 sukahati"
14 Hazirah Mahadzir" paid
15 Ecah Achim paid
16 illy khaiqrunnisha" paid
17 edt83"
18 Ada Zac"
19 mugiwara paid
20 Dato Paduka
21 gerbera paid
22 ain yusof paid
23 Akid Lydia paid
24 Voice paid
25 arween paid
26 encik , paid
27 Q paid
29 Orkedhana paid
30 Atochsmart

9 comments:

Pasihah said...

daun, aku punya mana? aku tak sempat email ko lagi... dah takde ke?

cik puan daun said...

Q.. aku tak bawak laptop aku and terlupa plak ko dah book.. ya ya ya.. aku dah letak nama ko dalam list.. thanks sebab ingatkan..

mugiwara said...

blackblood_raven@yahoo.com

terima kasih~

ainyusof said...

msay_5@yahoo.com

Voice said...

voice.within@gmail.com. Toche sai!

gerbera said...

g3rbera@gmail.com
TQ

madulebah said...

babe, jangan lupa ek yang I bagitau dalam telefon tu

^arween^ said...

sowei lupe nak tinggal email
arween_lady@yahoo.com

lydiaohlydia said...

Cik daun, maaf nak tanya..dah recieve kan attachment transfer slip yg sy email tu kan..?

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!