My little Cyclop.. :)

  • 18
My precious pada hari pertama melihat dunia.


Pada hari ke-4, sebelum admitted ke HTAR untuk rawatan kuning. Percubaan berjemur yang tidak berjaya utk mengelakkan diri daripada ditahan. Lepak aje dia atas peha ayah dia.

Selepas keluar dari hospital, kena jemur juga. Untuk langkah berjaga-jaga.

Aku panggil dia Cyclop sebab dia kena kuning dan dibawah lampu Phototheraphy tu, dia kena pakai sarung mata. Macam cyclop. Tak sampai hati, jadi aku hiburkan diri aku dengan happy thought.

18 comments:

fynn jamal said...

gambar kedua:

iklan summer camp.
dont all kids yearn to go to one?

ps:

plis la. terlalu comel, okay. boleh beri saya?

Princess Liyana said...

huhu..sgtt comelll..huhuhu;)

SHIMI said...

Salam. Tahniah.
Cute baby

cikgaban said...

salam

tumpang komen sekaki.

anak puan sungguh comel.
tidak jemu mata memandang.

A t i Q a h said...

Tahniah kak.

Kepada baby baru, selamat datang ke dunia. Moga kamu jadi permata ayah bonda, juga agama. :)

a.c.H.i.k.A.n.i said...

comelnyer...sangat geram!!
congrats to pn.daun & ABO..

tasikmerah said...

budak zaman sekarang manjang nak kena kuning. MC dulu sebulan kuning. haih~ punyalah aku risau. nama apa si hensem tu?

:)


.

Amy Z! said...

comel!!
huhuhu. alahai. sebak pulak rasanya. hehehe.

RieNa said...

oh ya daun..
sapa nama baby kamu ni???
so cute!!

ayobkelubi said...

alhamdulillah..

sapa nama dia weh?

nadxoxo said...

comelnya! ni mesti ambik gamba setiap masa :D

Reen said...

Syura,tahniah atas kelahiran si comel... sy lmbt dpt tau, kalau tidak, boleh gi melawat kat spital serdang, dekat je tuh....

Who am I! said...

Alhamdullillah, semoga dengan kehadiran baby akan meriahlah lagi hidup korang berdua. Kami senantiasa mendoakan kebahgiaan korang dunia dan akhirat. Alhamdullilah. Anak adalah kurniaan tuhan yang tak ternilai.

Abag salim dan kak Na

dila raden said...

yeah

aku beri pengiktirafan kat kau
kau lebih taf dari aku

ceh

Pasihah said...

Subhanallah. Giler cute anak ko. Kalah Adam. hahahaha... sape nama dia babe?

Pasihah said...

owh, Iqbal Wafiq. heheh

fusarium solani said...

Salam,
Sangatlah comel anakanda Puan Daun dan Encik Nesloais ni. Rasa macam nak cubit-cubit aje pipi dia.

lurveinme said...

salam.
1st time bace blog puan daun
geram tgk pic Wafiq yang terbaring di peha ayahandanya. lagak mcm org besar. hihi.kiut sangat!

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!