Iqbal Wafiq Due Date

  • 4
Anak mama dijangka lahir pada hari ini.

Dah 18 hari dengan Iqbal. Tak ada satu hari aku rasa terkilan yang Iqbal dilahirkan awal. Lagi cepat besar. Kan?

4 comments:

izZti.izztiHa ;-) said...

iqbal telah ditakdirkan melihat dunia seawal bln 3/09..xtau mama papa dia kad nikah pun xambik lagik..hihik.

fareesha79 said...

syura, aku rasa dia lahir awal sbb ko pun aktif bergerak sana sini.

cik puan daun said...

izzti: tu la pasal.. nak kena suruh gaks hubby pi amik.. :)

huda: agaknya lah.. nak jalan dari parking ke kereta pon jauh.. dan laptop aku kendong tu pon berkilo2.. ahaha

suMee said...

tahniah la...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!