Iqbal Cyclop Wafiq

  • 22
Setelah bersekang mata. Bergaduh-gaduh manja. Bergoogle. Bertanya tinggi dan rendah. Atas dan bawah. Bukak kamus. Praktis sebut. Secara rasminya, nama Si Comel (aku berhak puji anak aku sendiri) adalah

Iqbal Cyclop Wafiq bin Anuar. Bermaksud Yang Berjaya dan Beruntung.

Ini talak lugi punya olang. Manyak Ong!!!!

22 comments:

mira zin said...

iqbal wafiq..awww...sedap nama tu.maksudnya pun bagus.

azie said...

sedap nama.

harap2 yang cyclop tu tak melekat,ahaha

izZti.izztiHa ;-) said...

wah...tahniah..sory lambat wish..baru jelajah disini..baru sehat..eh tahniah tau..aww..bile la tibe giliranku...

Amy Z! said...

manyak ong aaa.. hihihi..

nama tu sweet... ;-)

HazirahMahadzir said...

nama secomel baby itu!
C:


ps:akak,sori..baru bkk ur blog..baru baca psl akak mintak email tu..sori sgt2 sbb menyusahkan akak.. T__T

Princess Liyana said...

huhu..nama yg indah, seindah mksdnya..wah tiba2 terkeluar ayt puitis plk mlm2 ni ;P

Aki said...

Moga dia berjaya bila dewasa nanti..

RieNa said...

nama sehensem tuannya..

iqbal wafiq, moga kamu jd anak yg baik dan membahagiakan org tua kamu nanti. amin..!!

fareesha79 said...

manyak untung... sama dgn nama sepupu kembar aku. dulu aku bagi nama mohd iqbal dan mohd iqmal.

Mazrah said...

Cik Daun,
Leh panggil dia IWA. Hehhe.. dah p sekolah esok, Iwa, lama lama Ewa.

Afzan said...

Congrats on ur new born. Sgt best jadi mak nih. tapi penat la sket. Trust me, memule x pandai, tapi tetibe ade instinc sendri camne nk jage anak.

ayobkelubi said...

iqbal wafiq,semoga anda akan jadi programmer yang maha power!. :D

nice name then.

madulebah said...

hik hik hik.. aku nak panggil dia Wafiq sebab aku dah ada anak saudara nama Iqbal.

dan teringat Tok R soh bagi nama Zain bin Anuar.. hik hik hik..

Dato Paduka Masri said...

hahahahahahahahaha...

tahniah...

adakah aku lambat jg untuk mengucapkan tahniah...

Salina said...

laaa...nama ex aku jugakk...wakakak

- Isabella - said...

alahai, comelnya iqbal :)

sinaganaga said...

Iqbal? Ceh, nama Jigo juga yang kau pilih... Ha ha.

Elyn said...

salam ziarah........ mummy Harith Wafiq say hello to Iqbal Wafiq!!!

Angah said...

Aku pun baru menerjah sini ehehe..

Wafiq sayang.. ni makngah nak pesan ni, bahagiakan ibu dan ayah ye..

Mama Daun
Selamat breastfeeding!!!!!

ainyusof said...

ahaha ibu daun, akhirnya jmpa gak nama utk baby-X ni... Iqbal Wafiq!

jiGOMorrison said...

Ge, jangan jeles! Hehe

ili syazwani said...

bawak baby pegi sidang bacaan sekali takleh eh hehehehehehehe

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!