Hugs..

  • 2
Bila dah 'merasa' sakit bersalin ni. Aku rasa nak peluk semua ibu-ibu diluar sana. Lebih-lebih lagi mak aku.


p/s: anak-anak diluar sana.. bila last korang peluk mak korang? pi peluk sekarang!!!!!

2 comments:

Princess Liyana said...

Sedih bc..nak blk umah peluk mama..waaaa ;(

zonaku said...

congrats atas kelahiran bby. syukur ddah selamat kan...

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!