Diari Bakal Ibu: Tak larat duduk

  • 2
Sekarang duduk pon tak dapat nak berlama-lama. Bila kerja, mengadap laptop, tetiba rasa gelisah.

Pinggang rasa nak tercabut. Perut rasa kebas dan keras. Masa ni, buat apa pon tak sedap.

Jadi aku berdiri. Budak-budak ofis tanya kenapa?

"Tak larat nak duduk" jawab aku.

2 comments:

ainyusof said...

org yg keje slalu ddk rs pnt nak ddk. org yg kejenya kna slalu b'diri rs dh x lrt nk b'diri. cian tgk cikgu2 yg pregnant klu kls jauh dr staffroom n kls nya kat tingkat 3.adoi la!

Amy Z! said...

hahaha. comel la you nih. geram ai. rasa cam nak cubit2 pipi comel you tu. hakhak.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!