Diari Bakal Ibu: Tak hip dan seksi

  • 12
Dengan memegang perut boyot dan maternity pants. Berjalan perlahan dikawasan barangan baby dan nursing bra.

Aku tak rasa seksi dah hip.

Arghhh!!!!

12 comments:

Zealboat said...

dah keluo baby nanti, seksi le balik..

azie said...

ha ha.
ai think pregnant women are sexy~
lalala

cik puan daun said...

zealboat: tah.. nak kena turunkan berat badan lagi.. adeih..

azie: but as a pregnant woman.. id ont feel so.. ahahaha

a.c.H.i.k.A.n.i said...

saya rasa perempuan mengandung itu sangat sexy? camne tu..

Voice said...

che puan daun, bersalin InsyaAllah akan menghilangkan sekurang-kurangnya 3Kg (berat baby) ;) take care!

supersomething said...

were you ever hip dan seksi to begin with? wahahaha...

~Cinta Cukulet~ said...

hehe...takpe tak seksi..jgn seksa sudah

cik puan daun said...

achikani: boleh geng dengan azie aa nih.. :P

voice: yach.. itu sudah pasti.. tapi minda ni yang nak kena adjust..

supersomething: at least i feel hip and sexy..

cinta cukulet: kalau pakai yang seksi sangat tu yang seksa tu.. ahahaha

ainyusof said...

klu sndri x rasa seksi xpe. yg penting encik suami rasa kita seksi..

Angah said...

Aku rasa aku paling seksi masa peknen hahaha

Daun, botol anda akan menjengah rumah sijangkang minggu ini..

Amy Z! said...

u tetap seksi di mata i. hakhak.

cik puan daun said...

ainyusof: En.Suami sentiasa rasa ai seksi.. kikiki..

Angah: Masa awal-awal peknen dulu rasa seksi gaks.. Tapi sekarnag ni bila dah besar sangat.. lama-lama perasaan tu hilang plak.. ahahah

Terima kasih!!! aku akan tunggu botol BPA free dari ko.. Terima kasih sangat2!!

Amyz: You pon seksi dimata aii.. ;)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!