Anak Buah ke-3

  • 9


Lahir 12/12/08
Luqman Haqiem
Sekarang dah besar sangat dah.. Sangat baik tak banyak meragam. Aku banyak belajar cara nak handle baby dengan memerhati akak ipar aku menyiapkan dia. Gua buta kayu. Selama ni tak pernah menyiapkan anak buah yang lain. Tu semua kerja adik-adik aku. Sekarang ni baru nak terkial-kial. Padan muka gua!!

9 comments:

Dato Paduka Masri said...

amik kursus menjaga anak2 kecil...

Amy Z! said...

Takpe. Perkara baru belajar, adalah suatu yang menyeronokkan. :-)

Kehelan said...

alaa cumilnya dia senyum!!

ili syazwani mk said...

comelnyeeeee...

cik puan daun said...

Datuk Paduka Masri: ahahaa.. ada ek kursus gitu.. aku rasa ianya akan datang naturally kots.. :P

Amyz: ahahaa.. mmg seronok.. ni bukan tanggungjawab main-main.. ini betul2.. ahahah

Kehelan & Ili: comel kan senyuman dia.. aku rasa mahal sangat senyuman dia nih.. :)

Amy Z! said...

senyum muka easy je nampak. hihi. 12/12 tu boleh la celebrate anniversary kahwin ngan besday luqman nih. hihi. :)

madulebah said...

Lu ada 3 anak sedara.

Gua ada 31 anak sedara.

Ha ha ha.

Salina said...

sebijik macam muka pak dia. wakaka

sammy said...

Its a great pic and the baby is very cute as well.
payday loans

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!