Tahun Baru yang Hangat II

  • 4
En.Suami bersuara

"Happy New Year!! Happy New Year!!"

Aku pandang En.Suami. Senyum-senyum.

"Sayang.. dah terlambat. 35 minit yang lalu pukul 12 tgh malam."

"Owh ek?"

Aku cubit pipi En.Suami, dan kami terus menonton cerita yang tah apa-apa di Astro.

4 comments:

ili syazwani mk said...

Mellow gile tahun baru korang hahahahaha

ili syazwani mk said...

Aik? Macam dh lame je tkde entry baru tetibe tgk tarikh entry 1st Jan. Hmm....

cik puan daun said...

ili: mmg sangat melloww.. takder firework2 pon..

owh.. backdated entry aaa.. :P nak catch up bende-bende yang tertinggal..

Amy Z! said...

selamat tahun baru beb.. hikhik. aku time tahun baru tensen terperangkap dlm jem sebab polis buat roadblock. tensen je..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!