Malamku II

  • 5
Macam ni la perasaan bila tidur lena di waktu malam. :)

Sangat best!!!

5 comments:

Angah said...

Bila dah masuk 3rd trimester memang ada masalah sikit bila nak tidur tuh..

masa kita nak tidur tu la masa baby aktif.. senget benget perut hahaha...

pengalaman yang indah kan :)

p/s : cadang untuk fully breastfeding tak... ia akan mempengaruhi jumlah botol yang akan makcik angah akan kirim...

Anuar Manshor said...

Blur juga...Semoga baik-baik sahaja.

Princess Liyana said...

huhu..smoga mimpi indah slaloo kak;)

en_me said...

bestnyerrr tdo .. kannns

saudagar gaRAM.. said...

sket lagi..
sket je lagi kak..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!