Diari Bakal Ibu: Barut Baby

  • 8
Bermula konon-konon sebagai projek aku. Tapi akhirnya mama yang jahitkan. Made from 100% Japanese Cotton untuk keselesaan baby. Sengaja di design depan lain belakang lain. Sayang Mama. Muahhsss!!!

 


Out of stock. (Tq Angah sebab borong.. Amyz, ko dah pregnant karang order baru laaaa) Ada extra kalau ada sapa-sapa berminat nak beli.
3 helai RM15. ( Tidak termasuk kos penghantaran )


Posted by Picasa

8 comments:

Amy Z! said...

comel sgt!! kalau aku nak, utk kegunaan masa depan oke tak?

ili syazwani mk said...

Japanese Cotton memang sangat best. Sejuk dan lembut.

izZti.izztiHa ;-) said...

alamak sadis la dia da tunggu ms nk bersalin dah?huhu..bila la kitenyer, dokto nk kata da pregnant 2minggu ek?huhu

cik puan daun said...

amyz: biar benar.. ahahaha.. bila dah confirm karang ko order lagi jer lah.. karang dah tak IN plak.. :P

ili: mmg best... rasa nak buat baju kurung aje dengan kain tu..

izzti: takper.. usaha pasti jaya.. ahaha

ili syazwani mk said...

Saya banyak baju kurung Japanese cotton :D

Princess Liyana said...

huhu baby mesti selesa sgt pakai kan kak;)

mrsazi said...

comelnya!! tunggulah saya berezeki dulu, pasti saya order 1!! :)

aliss said...

ishh.. macam cute jugak utk di order walaupun hakikatnya saya amatlah lambat lagi nak deliver..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!