Sebuah kelahiran dan peperangan

  • 3
Hari ni hari lahir anak buah yang pertama. Si nakal Nabil Amin. Kalau tak silap aku, yang ke 5?

Aku ucapkan good luck untuk laskar-laskar SPM tahun ni. Moga cemerlang yach!!

3 comments:

books4sale said...

happy birthday nabil amin, semoga menjadi ultranabil yang hebat!

tasikmerah said...

hepi befday nabil!

fareesha79 said...

sama dgn besday aku jugak. tapi aku dah 29 thn.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!