Diari Bakal Ibu: Ultrasound

  • 6
Ingat nak pergi buat Ultrasound Scan ahad lepas. Tapi printer di klinik tu rosak.

6 comments:

dila raden said...

nanti buat ultrasound keluar gambar-gambar tu eh. print pastu letak dalam blog.

nak tengok! (nada busybody)

=)

Amy Z! said...

rosak? alahai~ :-|

cik puan daun said...

dila: yach.. nak buat gitu la konon2nyaa.. ampeh la itu klinik..

amyz: tu la pasal.. kalau tak dah tak gaduh pasal baby lelaki ke perempuan..

Maya said...

walla.. rosak plak. best bace diari. ni yg rase nak kawen nih

Amiene Rev said...

Dia pakai Printer Canon atau HP?

:p Barangkali Lexmark?

hihi

tasikmerah said...

aku rasa anak kamu perempuan.

he he.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!