Hujan

  • 2
Macam tak tahu, setiap petang tu hujan sekarang ni.
Macam tak tahu, yang kereta aku diparkir di bangunan sebelah
Macam tak tahu, dia mengambil approximately 43 langkah untuk sampai ke parkir sebelah
Macam tak tahu, mana ada gegajah yang akan memayungi perjalanan aku dari terik mentari dan hujan badai

Kenapala dalam kepala otak aku ni tak register yang aku kena angkut payung setiap kali naik ofis???

Tak reti-reti2???

Ini pelupa atau sengaja lupa? Kawan aku pernah berkata "Belom beranak lagi urat saraf dah putus ke?"

Ampeh!

2 comments:

Amy Z! said...

Buat reminder beb. :)

Seriesli. Kena ada reminder. Aku pun benda-benda kecil macam tu, aku buat reminder, kat henpon. Lupa tu dah jadi macam penyakit kronik aku~

Minggu lepas. Aku lupa ada kuiz. Selamba tak study. Tak dapat jawab.

Ferr.. :-(

SHIMI said...

apa kata beli topi nyonya yang lebar tu. pakai pi pejabat hari-hari, tak la ada masalah lupa

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!