Diari Bakal Ibu: Cari baju maternity

  • 10
Owh.. cutenya baju-baju maternity.. Gua nampak cute masa test baju tu. Siap buat pose fierce ala-ala Tyra Bank.

Macam kinky plak..



Semalam.

Sempat rembat dua sebelum Jusc0 tutup.

10 comments:

Amy Z! said...

uuhh.. sexy. Hahaha.

Salina said...

yeah! akhirnya baju mengandung ada jugak.

ko patut lihat baju modern mum aku. wakakaka.

Silence said...

cik dauun... dah join ni >> http://www.baiboo.com.my/pub-custom_pages-landing-

theconfused said...

hooo.. dah beli baju itu... bagus2!

~ wan said...

pesen baju maternity cantek2 la skrg...zaman akk dh brlalu..

fareesha79 said...

syura, register kelab baiboo tu. byk benefit

ili syazwani mk said...

Eeeeee...dah ada baby dlm perut ehh???

Amiene Rev said...

Cik Daun
Puan Daun

puan daun = cuba lihat huruf p berpusing 360 darjah menjadi d

ini sungguh ajaib dan imaginatif.

Chuckiesd said...

selamat menjalani hari-hari sebagai seorang ibu...kena banyak bersabar yer...

org.kaya.sabrina said...

yey~
anda sgt cute~
baby pun cute~
baju mengandung cute~
kasut babies super cute~
baju babies yang sarungsarung cam panda tu gile cute~~

nak golek golek baby.. huhuhu..
nak tgk baby muntah susu kat baju org~


aaa~~~cuteness~~

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!