Just wanna move on

  • 2
Cuma nak turunkan entri positif tu kebawah.

Tak ada mood nak menulis. Sibuk layan perut yang tak sedap.

Aku harap aku dapat MC sepanjang bulan Ramadhan ni.

Haraplah!

2 comments:

-------------------- said...

sup perut sodappp..

MushroomCute said...

Dah kena buatan orang Cik Puan Daun ni...

-www.kuinginterbangkeawan.blogspot.com-

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!