Ibadah

  • 6
Ini juga adalah Ibadah.. kata nenek sambil picit-picit badan aku.

Bibir aku dipaksa senyum (lebih kepada menyeringai) sambil tutup air mata yang meleleh kat pipi.

6 comments:

Amy Z! said...

1st time aku kena urut, sengal satu badan. Huhu. Tak campur tahan geli + sakit lagi. Ferrr..

angah said...

Untung aku sebab mak aku tukang urut orang bersalin. Seka hati jek nak berapa lama lepas bersalin tuh... dengan mandi air rebusan tu semua.. dengan berbedak sejuk bagai... perghhh rindu la plak nak dimanja2kan camtuh...

Raya kat mana tahun ni? Kalau Kuantan calling2 la ek.. boleh pi bertandang... sekangkang beruk jer jauhnya...

Iwan said...

ehem ehem...
voucher parkson dah belanja ke? hehe

Profit-FX said...

Dear Blogger,

We will pay your review in your blog;
* Earn cash by writing honest reviews about our advertiser's products and services.
* Write reviews in your own tone and style, and gear them to your audience's interest.
* You will be pay 6$ - $300 /reviews.
* Pays via Paypal

Join with us and get money with your blog
www.smorty.com
www.sponsorreviews.com

Best Regards

theconfused said...

:)

cik.sepi said...

seronok nya dapat kena urut.. Walau pun sakit, tapi sementara je tu. Nanti2 rasa sedap sgt badan tu. :)

Selamat menikmati Ramadhan! ;)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!