Sudah kurang

  • 4
Sekarang rasa a wee bit lega.

Semalam berjumpa dengan ayah dan ibu mertua yang sangat concern. Gua tak kuar dari bilik pon. Dorang yang masuk bilik dan bagi kata-kata semangat. Alamak! gua menantu kesayangan ke? Itu yang En.Awak bagitau. Ya lah. Gua sorang aje menantu perempuan sekarang. Gua patut syukur sangat2.

The rollerkoster after effect dah kurang. Baru la gua tak grumpy. Lagipun Projek Manager gua pun tegur. Kalau rasa nak marah tu, cepat-cepat tarik nafas dan istighfar banyak-banyak.

4 comments:

theconfused said...

Hakhakhak... cuba untuk tidak membuat spekulasiii....

Po said...

project manager!

ha ha ha

Selalu buat lawatan ke tapak projek?

Amy Z! said...

Takpe. 1st pregnancy mmg mcm2 hal. Syukur Nuar sabar. :-)

angah said...

Cik Puan Daun akan jadi Ibu daun kah?

Kalau ya.. tahniahhhhhhh!!!!

Welkam to de klab..

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!