Positif

  • 23

p/s: Gambar diatas aku google sahaja


Yes! Keputusannya positif. Kamera aku tak nampak bayang. Jadi gambar result HPT tu aku tak dapat tayang disini.

Episod muntah-muntah dan kemelaratan diri sudah bermula.

It wont be pretty.

23 comments:

fareesha79 said...

Mudah2an semuanya OK. Selamat menempuh alam keibubapaan...

theconfused said...

waaaaaaaaaaa... tahniah2... betul gaklaa ketekaan ku hari itu..

selamat menempuh alam yang penuh pancaroba tp sgt bestt.. cewahhh.. cam pernah rasa lak...

makan bg cukup arr! :) take k!

Amy Z! said...

Huhuhu~
Nak nangis nengok calender baby kat atas tu. Huhuhu~

zonaku said...

congratssss....
selamat memasuki alam penuh dugaan.. banyakkan sabar tau...
jaga diri.....

mangosteenskin said...

tahniah cikpuan daun....

mudah2n dikurniakan anak yg solehah.

kayusakti said...

tahniah daling daung...

bajet bulan brapa ni? bulan 5 ek

azie said...

congratz kak daun:)

Raden Galoh said...

Salam sis
tahniah to you and nuar...moga Allah mudahkan perjalanan ketika mengandung ini...

kena panggil cik-puan-bakal-ibu daun ni....

tasikmerah said...

Nuar lelaki sejati... he he...

Kamu bakal menyambut anniversary pertama bertiga... bagus bukan?

fusarium solani said...

Salam
Selamat menempuh alam ibu bapa! bunting pelamin puan daun neh!;P

RieNa said...

isk isk isk..

sedang cuba melawan sebak bila tgk baby ticker tu..i'm supposed to be like dat too..

ok2,kembali stabil.

ingat tau,jgn lasak2.biar malas2. suh nuar je buat semua.ini kan salah dia.

hahahaha

cik puan daun said...

huda: Ameen, InsyaAllah.. terima kasih atas doa.. :)

theconfused: terima kasih.. tgh nak menyediakan diri nih.. makan tu.. insyaAllah.. kalau masih boleh makan.. akan makan.. as long as tak muntah..

amyz: lu asyik nak nangis aje.. ahahaha.. nak amik tisu ni.. kesat air mata lu..

zonaku: tq, ;)

mango: Ameen Ya Rabb.. tq for doa.. :)

nett: bajet dalam bulan 3 laa.. :)

azie: terima kasih bebeh...

kak raden: woww.. panjang bebeno namanya nihhh.. ehehehe.. tq kak.. doakan kite ek?

fareesha79 said...

Syura, berkat aku dtg kenduri ko time aku sarat mengandung kot. Aura aku terus melekat kat ko.

angah said...

Tahniah mak daun... selamat menempuh alam baru ya...

masa ni la pay back time muahahaha lepak2 pun takde sapa marah, marah2 pun takde sapa marah, malas2 pun takde sapa marah

best mengandung kan...*wink*

kiwi said...

tahniah.. moga2 diberkati allah dan selamat sumernyer :)

p/s - wa suke tgk baby. baby wangi asli :)

bayan said...

hype....Siapa kata kamu tak cantik bila ngandung.

Wajah ibu mengandung penuh cahaya. Maklumlah, bawa ahli syurga selama 9 bulan.

Didik baby dari sekarang. Semoga terlahir insan kamil yang bakal memimpin ibu bapanya ke syurga. Aminnnn....

normala.sahari said...

congratulations cik puan daun!! Semoga bahagia dihari hari mendatang.

Ezad said...

errr...

tu pen drive ke?
ehehe

ladyfloppy said...

daun,
tahniah. :)

Moga dipermudahkan segala urusan.


-zaza

-------------------- said...

Tahniahh... Bila nak yg second baby pulak?

ida said...

congrats daun..

applephye said...

im a silent reader of ur blog. lama dah tak masuk blog ni. la ni tak silent dah la. tumpang happy u dah pregnant. seronoknya!! doakan saya pulak lepas ni :)

pHu YinG said...

Tahniah~!

My aunt 2 minggu pregnant dah pakai baju maternity tuh. Excited sangat dia. ;-p

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!