Miss Maskara

  • 19
Bila doktor kata " Awak admitted dulu, nanti doktor pakar akan check awak. Malam ni dia oncall"

Aku dan En Awak berpandangan sesama sendiri. Perkara pertama yang berada dalam fikiran kami...

"Tak dapat pergi Maskara X!!!!!"

Lalu..

Dalam sejarah aku, ini kali pertama aku miss Maskara.

:(

19 comments:

sinaganaga said...

“Daun sakit apa?”

“Adalah!”

Hampeh la Nida! Mana ada sakit 'adalah'. Ha ha.

Op said...

nida berkeras merahsiakan walaupun kami dah tawarkan bermacam-macam bentuk rah-suah. orang macam ni lah bagus pegang jawatan dalam parti.

cik puan daun said...

naga: sakit 'adalah' tu wujud maaaa.. ahahahaha

op: Nida mmg pemegang amanah yang bagus.. ;)

neo said...

aku rasa aku tau apa sakit puan daun... kekekeke...

spyz said...

Mujur la ko dah bejaya turunkan 'ilmu teko hikmat' kat nida ha ha...

Slmt berehat..

jiGOMorrison said...

Sakit buatan orang ke beb?

tasikmerah said...

sakit adalah? ooooo..

Tok Rimau said...

Ubat untuk sakit adalah adalah pil adalah. Amalkan. Jgn malas makan obat.

sol-jah said...

maskara yang kau miss adalah maskara yang paling best sepanjang aku menghadiri maskara....

DEP, Dewangga Sakti, Reez, Jonos & Alfie, semua best!

SHIMI said...

Lama dah orang tak kena sakit 'adalah' tu. Ingat dah pupus dah sakit cam tuh

cik puan daun said...

neo: woww.. hebat hebat...

spyz: nida dah ada hikmat tu dari dulu lagi.. tak sempat test power aje.. ehehe

jig: sakit tak buat-buat

tasik: aaaaa

tokr: pil adalah tu susah nak mkn.. kekerapan makan pun adalah

soljah: not helping at all.. aku sangat dengki..

shimi: sakit tu datang once in the blue moon.. ;)

dugongsenyum said...

Orang sakit mana boleh datang maskara. Orang sakit mana boleh joget. ekekekek

ayobkelubi said...

sakit adalah?

first time dongar nie..okehhh..

Amy Z! said...

aku rasa aku ada letak komen smlm, hilang pulak.

btw, take very good care dear. :-)

org.sepi said...

sakit 'adalah' hanya utk org ppuan?

Junainah said...

Antara gossip hot malam MASKARA X adalah Puan Daun sakit 'adalah'.
Penyebar gossip adalah... Encik 'Adalah'...


hahahaha... we miss u daun & nuar...

Princess Liyana said...

alahai,kak sakit apa?em,jgn lupa mkn ubat ok;)

hehe,yana tak pernah sampai2 maskara lagi:(

madulebah said...

Aku. Rasa bersalah sangat lepas cakap adalah.

Sue kata kat aku "lain kali tanya dulu cikgu macam mana nak jawab soalan"

dan "jawab saja Daun ada hal"

Tapi. Siapa tak kenal Naga. Ada dia akan percaya kalau aku cakap Daun adahal. Sahaja.

Lain lah Attokz dan kak Elaira.. Ha ha ha..

zeese5 said...

Baby laki ker pompuan?

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!