Siri pantun tiada idea: Uno

  • 6
Bunga Melati di laman Suri,

Terbang Helang singgah di ampai,

Hajat hati nak tulis entri,

Tapi malang idea tak sampai.

6 comments:

books4sale said...

mentang2lah aku bising kau tak berupdate, berpantun2 pun jadilah!

Amy Z! said...

Kadang banyak idea pun tak boleh nak update. Sebab tak tahu yang mana satu. Haha.

sinaganaga said...

1. Kau boleh tulis pasala pengalaman pertama *ahaks*, 2. Kau boleh upload 'sijil kahwin' dari KAGET tu.

tasikmerah said...

pengantin baru mmg kurang idea... :p

Op said...

sijil kaget tu sila gantung di hall. kami datang raya nanti nak tengok he he he.

waterlily said...

Ini pun kira entri juga Daun. :)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!