Gambar Nikah dah siap!

  • 8
Ekspressi yang pelik-pelik tu ada lah norma utk aku. Dan aku ngan nuar masih kaku lagi. Baru lepas nikah. Takkan gua terus nak molest dia kots. Ahahaha

Click > Gua jadi Puan!! <

Tq Angah for capturing the moment. Love it!!

8 comments:

A t i Q a h said...

Eheh. Rasa macam sangat terlambat.
Tapi, nak wish juga. Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat ya kak. =)

theconfused said...

tanteklaaa gambo tuhhh.. :)

Amy Z! said...

Shhuuuueettt sangattt....!! Huhuhu..

spyz said...

gmbr cantek..

ni yg buat aku rasa nak naik pelamin lagi ni..

naik pelamin aje..
tp masih org yg sama..

:-)

Princess Liyana said...

uhuhu..tahniah skali lg sis:)
cantikla..huhu

Tokyo BLUE said...

tahun depan aku kawin yey

Samurai said...

Gambar superb!

Kaku? Biasa le tu. Kayuh pelan2.

Huhuhu..

KodeeXII said...

Salam n Hola

Angah nyer product... memang cemerlang.

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!