Cantik

  • 7
Kadang-kadang

Aku sengaja gerak-gerakkan jari manis tangan kanan aku.

Untuk lihat ia berkerlip. Cantiknyaaa.. Aku cakap sambil tersenyum dalam hati.

7 comments:

Amy Z! said...

Daun, ko tak tunjuk-tunjuk jari manis tu kat Nuar, tanya. Awak.. cantik tak? cantik kan? kan?

Hahahahaha. :-p

angah said...

aku sampai sekarang buat camtuh muahahahaha..

cincin tunang, cincin kawen, cincin mas kawen, cincin birthday, cincin hari ibu, baru2 ni cincin hari bapa... kena cukupkan 7 pakai ganti hari2

kau perlukan masa untuk jadi pengumpul cincin seperti aku

keji kan muahahahaha

sinaganaga said...

Apa lagi yang kau gerak2kan weh? Ta'kan jari jeeee... Ha ha.

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Tahniah! Ini pertama kali saya buka blog cik puan daun, seronok juga baca siri dilema seorang bakal pengantin. Teringat masa-masa saya nak bergelar pengantin 3 tahun sudah. Mula-mula bergelar isteri macam tu juga asyik belek cincin kahwin heheh. Anyway, tahniah sekali lagi semoga berbahagia dan kekal hingga ke akhir hayat.

http://azlinamy.blogspot.com

bayan said...

aku belek-belek jari manis aku. Belah kanan dan kiri. cantik. Aku beli sendiri. Tanpa ada yang menyarungkannya.

Di samping jari manis yang punya cincin yang kubeli dan kusarung sendiri, aku punya sepasang tangan. Yang semakin di mamah usia.

uwaaaa...aku dah tua.

tasikmerah said...

cincin kamu banyak berliannya... harus ianya berkilau silau... aku... batunya hanya satu... tak silau langsung... ha ha.

cik puan daun said...

amyz: ahahaha.. ngan nuar aku tak buat.. ahaha sebab aku pilih sendirii cincin tu.. ahahaha

angah: rupa2nya ada juga geng belek2 jari.. aku igt perangai narsisistik aku aje.. ahahahaha

aku bukan pengumpul cincin.. tapi kalau ada best gaks..

naga: tak berkaitan gakss.. ahahahaha

azlina: terima kasih.. ehehehe.. best jugak mengimbau kenangan lalu kan? thanks for coming.. :)

bayan: age is just a number.. ehehehe.. mantop lagi kiri kanan ada cincin..

tasik: satu ke.. batu banyak ke.. kilauannya tetap buat hati kita gembira bukan??

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!