Wohoooo!!!

  • 4
Tak sampai seminggu aje lagi pun untuk entri-entri bertajuk Dilema seorang bakal pengantin akan menamatkan sirinya. Jadi, just bare with me and my pathetic entries.

One old wise man called me just now. Gave me a very nice piece of advice. Wont share it until later. Hahahaha.

Sekarang rasa macam nak menari gaya tarian kemenangan jatuhan 10 pin. Sambil menyanyi.

"Nak kawinnn!!! Dah nak kawin!!! Yeah yeah!!!"

4 comments:

amyz! said...

Hahaha. Aku boleh bayang camne huru-haranya ko buat semua nih.

Takpe. Yang penting ko kahwin.. majlis berjalan lancar.. nikah semua selamat.. kenduri org cukup makan.

done.

peh tu gi honeymoon jauh2..

selamat~

Hahaha.

ps: jgn lupa tulis entri pasal honeymoon eh?? muahahahahha.

cik daun said...

sebenarnya tak la teruk sangat buat persediaan nak kawin nih.. aku aje yang kecoh2.. ahahahaha

kebanyakan waktu aku relaks-relaks and tengok tv dan makan.. sbb stres.. ahahaha..

honeymoon takkan ada entri.. sibuk buat bende lain.. ahahaha

sinaganaga said...

Wise old man? HA HA.

tasikmerah said...

bro naga kah wise old man itu? :)

Where my heart is

About This Blog

Luahan pankreas cik daun yang kadang-kadang terlupa yang dia sudah jadi ibu dan isteri. Masih kadang-kdang mahu berperangai seperti zaman belajar-belajar (mentah).

Masih belajar-belajar nak jadi ibu dan isteri dan mengekalkan diri jadi anak yang call emaknya seminggu sekali dan kakak yang cool untuk adik-adiknya yang berenam.

Ok!! Saranghae!!!! (buat tangan bentuk love atas kepala)

title3

Followers

About me

My photo
Puncak Jalil, Malaysia
Seorang anak, isteri dan ibu. Penat siot!!